Voor een tientje naar een voorstelling

KAMPEN – Op 24, 25 en 26 januari is het Nationaal Theaterweekend in Nederland. Het publiek kan in dit weekend voor tien euro naar het theater. Meer dan tachtig theaters in heel Nederland doen mee en ook de Stadsgehoorzaal is van de partij.

 

Het weekend in Kampen begint op vrijdag 24 januari met Cabaret in de mix. Een uniek dubbelprogramma met de winnaar van de AKF Sonneveldprijs Rosa da Silva en cabaretier Steven Brunswijk.

Op zaterdag 25 januari is er het festival Club Teatro: verschillende kleine en korte voorstellingen op bijzondere locaties in en rond het theater. In deze editie speelt Ivo Gleeman met zijn One Man Band, acteur en zanger Marcel Visscher presenteert zijn eerste solo programma, Vuur & Vlam danst een voorstelling over the fear of missing out en de charmante jongens van de Italianen laten de mediterraanse zon schijnen door zang, muziek en cabaret. De avond wordt afgesloten met een dansfeest in de foyer en een foute bingo door Draqqueen Deedee.

Op zondag zijn alle kinderen tussen de 2 en 8 jaar welkom voor het Mini Me theaterfestival. Er is een voorstelling van Dikkie Dik voor de allerkleinsten en voor de kinderen tussen 5-8 jaar is de piratenvoorstelling Woeste Willem te zien. Kinderen kunnen proefjes doen in het Mad Science theaterlab, er is een kinderpopconcert, een goochelaar en ze kunnen reuzekartonnentorens bouwen.

Kijk voor het programma op www.stadsgehoorzaalkampen.nl


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*