CDA Kampen denkt na over toekomst tijdens sessie

228
Foto: Tennekes

Het CDA Kampen organiseert op maandag 8 juli een bijeenkomst bij IKC Marnix, waarbij iedereen die het leuk vindt mee kan denken over waar de partij in de gemeente Kampen voor zou moeten staan. Er staan geen actuele politieke vraagstukken centraal. Iedereen die het leuk vindt om mee te denken, is vanaf 19.00 uur welkom.

Programma

De bijeenkomst op 8 juli is onderdeel van een breder traject, waarbij mensen die het leuk vinden meedenken over waar het CDA in Kampen voor zou moeten staan. “Het CDA wil graag verder kijken dan alleen de eigen leden. We willen graag ook van anderen weten hoe ze tegen het CDA aankijken in Kampen”, vertelt interim-voorzitter Geert Meijering. De eerste bijeenkomst in het voorjaar was veelbelovend. “We hopen maandag 8 juli ook weer op een mooie opkomst van mensen die positief-kritisch mee willen denken over de toekomst van een herkenbaar CDA in Kampen.”

Meijering benadrukt dat tijdens de bijeenkomst niet allerlei actuele politieke vraagstukken centraal zullen staan. “We staan stil bij de vraag hoe men vindt dat het CDA eruit zou moeten zien. Wat verwacht men van het CDA in Kampen? Wat verwacht men van een politicus van het CDA? Dat zijn belangrijke vragen om met elkaar over in gesprek te gaan, want zo kunnen we vanuit een herkenbaar CDA samen bouwen aan onze mooie Kamper samenleving.”

Praktische Informatie

  • Datum: Maandag 8 juli
  • Locatie: IKC Marnix, Bovensingel 19, Kampen
  • Inloop: Vanaf 19.00 uur
  • Aanvang: 19.30 uur
  • Aanmelden: Stuur een e-mail naar Geert Meijering via ge************@gm***.com

Alle belangstellenden zijn hartelijk welkom.