Thee&Bubbels zorgt voor genieten op maat

Wanneer iets met liefde wordt gemaakt, dan proef je dat. Atty Aalberts weet dat als geen ander en runt daarom sinds kort naast haar kantoorbaan het prachtige Thee&Bubbels. “Ik stond altijd al graag in de keuken en vind het fijn dat anderen daar nu ook van kunnen genieten. Het serveren van een standaard high tea of borrelplank is niks voor mij, ik kijk altijd naar wat bij de gelegenheid past,” legt Atty uit.

Gevoel voor gelegenheid
De ene gebeurtenis is de andere niet en daarom kiest Atty er bewust voor om gebruik te maken van een wisselend assortiment en verschillende bereidingen. Ze licht toe: “Bij de één is een high tea met zoete hapjes en hartige broodjes rosbief misschien op zijn plaats, terwijl bij een ander een high tea met quiche en veel groente juist weer beter past. En wat te denken van een vegan high tea? Het boven tafel krijgen van deze behoeften, het overleggen met klanten en het uitproberen van nieuwe recepten maakt mijn werk echt ontzettend leuk!”

Volledige ontzorging
“Mijn passie voor koken en bakken is in mijn eigen huis begonnen en daar ben ik dan ook graag. In mijn keuken werk ik heerlijk rustig en denk ik over recepten na. Ik maak alles met aandacht en liefde en zoek dan ook altijd naar de juiste ingrediënten.” Maar ze weet ook dat niet iedereen die liefde voor koken deelt of graag tussen het bakpapier, de ovenschalen en verse groenten staat. “Dat maakt het extra fijn anderen er blij mee te maken.” Atty bereidt alles thuis en zet het op locatie voor haar klanten klaar. Dat kan bij iemand thuis, op een kantoor of op een andere locatie zijn. Dat doet ze natuurlijk allemaal volgens de regels van de Warenwet. Bijkomend voordeel? Thee&Bubbels neemt na afloop de vuile vaat ook weer mee.

Passende presentatie
Bij een feestje horen lekkere hapjes én sfeer en die komen bij Atty goed samen. “Een recept begint in de keuken maar gaat verder dan dat. Het gebruik van verse streek- en biologische producten vind ik belangrijk maar er is meer. De hapjes kunnen nog zo vers en lekker zijn, de presentatie moet ook kloppen. Daarom is dat de ene keer met een mooi Engels servies, een andere keer een stoere houten borrelplank.”

Meer weten over Thee&Bubbels of op zoek naar hapjes op maat? Bekijk dan de website

 


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*