De Stadserven lanceert nieuwe Kampereilandsite

De Stadserven, verpachter van het Kampereiland, heeft de Kampereilandsite geactualiseerd en in een nieuw jasje gestoken. Online bezoekers van www.hetkampereiland.nl worden voortaan welkom geheten in een gastvrije boerensfeer.

De site is vooral een stuk wervender geworden, met meer nadruk op streekproducten, wandelen en fietsen, maar ook op het toeristisch-recreatieve aanbod zoals de natuurtochten van IJsseldeltaman Jan Visscher. Met filmpjes, historisch kaartmateriaal en links naar boeken en bijzondere locaties, is de website verder nog net zo compleet en verrassend als de vorige. Voor de liefhebbers van het Kampereiland blijft de site daarmee een vaste basis om eens wat dieper te duiken in het ontstaan, de cultuur en de geschiedenis van het gebied.

Met de nieuwe site biedt de Stadserven lokale initiatieven op het gebied van toerisme en recreatie een steuntje in de rug. Daarnaast wordt het Kampereiland nadrukkelijk op de kaart gezet voor bijvoorbeeld wandelaars en fietsers die willen komen genieten van de prachtige natuur, het oeroude landschap en het boerenleven . Natuurlijk wordt op de site nadrukkelijk de koppeling gemaakt tussen stad en platteland, aangezien Kampen en het Kampereiland al eeuwenlang onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Ondernemers en organisaties op het Kampereiland die hun aanbod, evenement of arrangementen op de Kampereilandsite willen promoten, kunnen hun informatie mailen naar info@hetkampereiland.nl. De Stadserven kan tevens zorgen voor vermelding op de facebookpagina van het Kampereiland.

Beheerder gezocht
Overigens is de Stadserven op zoek naar een of meerdere personen of ondernemers uit de streek, die zich willen inzetten voor de verdere promotie van de website, het actueel houden van de inhoud en het aanbieden van bijvoorbeeld Kampereilandarrangementen. Als beheerder van de Kampereilandsite heb je de unieke kans om via een regionale promotiesite ook je eigen toeristisch-recreatieve aanbod extra onder de aandacht te brengen. Wie in deze vrijwillige functie is geïnteresseerd wordt verzocht een mail met contactgegevens te sturen naar info@hetkampereiland.nl.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*