Figuranten met honden gevraagd!

Honden, als pup zijn ze zo lief, maar ze komen op een leeftijd dat ze kattenkwaad en narigheid gaan uithalen en er van ze verwacht wordt dat ze naar het baasje moeten gaan luisteren. Maar soms gaat de opvoeding (door wat voor reden dan ook) niet volgens planning en heb je hulp nodig. 

Hondenbezitster Kyara Van putten heeft een tijdje geleden een gedragsdeskundige / lifecoach ingeschakeld om haar en haar hond te helpen: “Mijn 8 maand oude golden retriever pup Cashew is een erg enthousiaste hond en word al heel druk van allerlei prikkels maar vooral andere honden. Hierdoor kan ik hem moeilijk uitlaten zonder dat het me hindert, tijd voor verandering dus, zodat het ons beiden rust geeft” Aldus Kyara.

Voor het consult met de gedragsdeskundige (wat plaats gaat vinden in de Kamper binnenstad) heeft ze echter 4 mensen (minimaal 3) met hond nodig om haar te helpen: “Als figurant loop je eigenlijk alleen maar langs ons (mij, cashew en coach) of sta je stil zodat we je kunnen passeren. Het maakt niet uit welke hond je hebt of wat je hond doet. Het consult is woensdag 8 augustus van 07:30 tot 09:00 uur. Ik weet niet zeker of de figuranten er de gehele tijd moeten zijn maar ik ga er wel van uit”.

Hondenbezitters die een handje willen helpen kunnen mailen naar Kyara@kiralin.nl

 


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*