De Stolpen van Philadelphia Zorg in Kampen prachtig verbouwd

Feest met patat en ballonnen!

Afgelopen woensdag was het dan zo ver. Een bewoonster staat zenuwachtig buiten te kijken hoe de patatkraam aan komt rijden. Want die komt voor het openingsfeest. Locatie De Stolpen van Philadelphia Zorg is namelijk flink verbouwd. Nieuwe keukens, nieuwe badkamers en alles is weer in een frisse kleuren geschilderd. Sinds maart zijn de bewoners alweer terug op de Stolpen, maar vandaag is het officieel. Met nieuwe woongroepen en ook zijn er nieuwe bewoners komen wonen op de Stolpen.

De bewoonster loopt direct op de mevrouw van de ‘Rijdende Snackerie’ af als ze haar snackwagen heeft geparkeerd. Vol verwachting vraagt ze of de mevrouw ook andere dingen bakt dan alleen patat? Ze blijkt een heuse frituur-koningin, want alles is mogelijk: kroketten, frikadellen, broodjes hamburger en ga zo maar door.

Blaasorkest ‘We Bin D’r Uut’
Als alle gasten er zijn, is het tijd voor de officiële opening. De locatiemanager van Philadelphia doet een woordje en om de locatie echt als geopend te verklaren, roept een bewoner in de microfoon dat de Stolpen nu echt open is, hij steekt enthousiast zijn handen in de lucht. Alle bewoners laten een ballon los en het feest kan echt beginnen.

De gasten, dit zijn familieleden, belangenbehartigers en collega’s, mogen een kijkje nemen in onze mooie locatie. Als klap op de vuurpijl komt het plaatselijke blaasorkest ‘We Bin D‘r Uut’ muziek maken. De bewoners genieten enorm, en daar genieten de rest van de gasten weer ontzettend van.

Vrijwilligers gezocht
Lijkt het je leuk om vrijwilliger bij ons te worden? Kom dan gezellig even langs op de Jacob Catsstraat 131 in Kampen om kennis te maken!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*