Digitale Alzheimer Avond

Omdat we op dit moment geen Alzheimer Trefpunt kunnen houden, nodigen we u hierbij van harte uit om deel te nemen aan een Digitale Alzheimer Avond. Dit is een aanbod van verschillende regionale Alzheimer Afdelingen. Er is een gezamenlijk informatief deel en een deel waarin u met deelnemers uit de regio Kampen en Zwartewaterland kunt praten.
We houden deze avond op dinsdag 2 maart.

We beginnen om 19:30 uur.
U kunt u voor deze avond aanmelden door uiterlijk 21 februari 2021 een email te sturen naar j.vanderdeure@alzheimervrijwilligers.nl
In deze email graag uw naam en uw woonplaats vermelden.

Het lijkt allemaal wat ingewikkeld, maar we zullen u helpen als dat nodig is. Er is tijdens deze avond iemand telefonisch bereikbaar voor het oplossen van technische problemen.
De link voor de bijeenkomst en overige informatie worden u na aanmelding, uiterlijk 1 maart, toegestuurd.

We starten met een gezamenlijk onderwerp: voor 2 maart is het onderwerp:
BLIJF! – Aaibare Zorg over wat een hond voor iemand met dementie kan betekenen. Nadat u eerst gekeken heeft naar een presentatie door Cynthia op den Brouw met blijfhond Suus van de Stichting Blijf, kunt u vervolgens met anderen uit Kampen, Zwartewaterland in gesprek gaan over het onderwerp. Zowel de presentatie als het gesprek zullen digitaal plaatsvinden.
We hopen u, digitaal, te kunnen treffen in ons eigen Alzheimer Trefpunt!