Donderdag 26 juli eerste Kamper Ui(t)dag 2018.

In deze serie van vijf achtereenvolgende donderdagen openen we de 45e editie van het grootste zomerevenement van Kampen wederom op spectaculaire wijze. Om 10:00 uur klinkt het startschot voor het traditionele ‘koehijsen’. Namens de Gemeente Kampen zal, in ieder geval, wethouder Meijering hierbij aanwezig zijn

De Kamper Ui(t)dag is, zoals elke jaar, weer goed gevuld met bruisende activiteiten. Zo is er de bekende braderie door de gehele Oudestraat en, evenals vorig jaar, wordt de rommel-kleedjesmarkt gehouden ter hoogte van het van Heutszplein. Op dit plein is iedere Uitdag een megafoodtruck- festival met live muziek, een draaimolen en kinderschminken.

Daarnaast is er op diverse pleinen in de binnenstad livemuziek tot in de late uurtjes. Al vanaf 14:30 uur klinkt er livemuziek op het Oudevispoortplein, en de kleintjes kunnen zich er naar harte lust vermaken in de kinderdraaimolen! Vergeet ook niet onze ouderwetse fotograaf te bezoeken voor “De Groeten uit Kampen”

Kijk voor meer informatie op www.kamper-uitdagen.nl, en kom genieten van de gezelligheid en het entertainment in onze mooie Hanzestad Kampen!


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*