donderdag, april 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportE.Z.C.84—S.V.ZALK 2—2

E.Z.C.84—S.V.ZALK 2—2

-

voetbal_vereniging_SV_Zalk_uit_Zalk

Zalk begon met heel veel druk te zetten en E.Z.C. counterde af en toe gevaarlijk, in de 11e min schoot Simon v Halm op het doel maar er was een prima redding van de keeper van E.Z.C, de corner die daar op volgde was ook een redding van hem.

Zalk was de betere ploeg en in de 18e min kreeg een speler van E.Z.C. geel en daar kwam hij goed mee weg, dat had ook rood kunnen zijn.
In de 28e min was er de 1ste kans voor E.Z.C. uit een vrije trap.
In de minuten die daar op volgden kreeg Zalk meerdere kansjes een schot van Simon v Halm werd weer gepakt maar in de 32e min was het dan eindelijk raak, voorzet van Stephan v Ommen daarna schoot Simon v Halm op het doel de klutsbal die volgde belande alsnog in de goal 0-1 (eigendoelpunt)
In de 44e min was er nog een schot van Roel Vinke en na de thee ging Zalk vrolijk door en kwamen er 2 kansjes, maar in de 48e min was er ook een counter van E.Z.C. de ruimte die deze speler kreeg was meteen dodelijk met een prachtig schot scoorde Abdeslam Bakchouche de gelijkmaker 1-1.
Zalk liet het er niet bij zitten er kwam een periode van kansjes en hotsie knots voetbal van beide partijen met o.a. een redding van de keeper Jim v d Wijk (Zalk).
Toch werd het onverwachts in de 70e min 2-1 via de rechtsbuiten van E.Z.C. Herrold v Essen ( die net iets te veel ruimte kreeg van Gertjan Klein ) hij scoorde een prachtig doelpunt.
Af en toe werd het wat onvriendelijk en er vielen nog de nodige gele kaarten, de warrig fluitende scheidsrechter Dhr.Westenbroek uit Nijverdal bleek een storende factor voor beide partijen.
Het werd erg rommelig en een aantal spelers van Zalk liepen totaal uit hun positie, E.Z.C. ving dat goed op door te proberen ver van hun doel te verdedigen.
En bij Zalk werd het pompen of verzuipen we hadden deze keer het geluk mee want in blessuretijd kwam er een mooie voorzet van Aart Schreuder op Hendri Vinke en die scoorde de 2-2.
Al moet het er bij gezegd worden dat Zalk eigenlijk de meeste aanspraak had op een overwinning.

RESERVE:
Jurjen Hofstra voor Jandirk v Pijkeren.
William Vos voor Leroy Penninkhof.
Gerjo Vijge (grensrechter) reserve.
Sander Vinke reserve.

Gele kaarten: Zalk.
Georgie Huisman
Robin Haverkamp.
Simon v Halm.
E.Z.C 2 X

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen