Edwin Starke nieuwe assistent trainer DOS Kampen

Met ingang van het nieuwe seizoen is Edwin Starke assistent trainer van DOS 1. Momenteel is Edwin trainer van sc Genemuiden 2. Daarvoor was hij actief als assistent trainer van Go-Ahead Kampen 1, waar hij zijn voetballoopbaan ook beëindigde.

Zijn lange voetbalcarrière begon bij IJVV. Vervolgens speelde hij voor FC Zwolle, asv Dronten, WHC, Be Quick ’28 en HHC. Edwin is 39 jaar en woonachtig in Kampen en is in het dagelijks leven directeur van Van der Horst & Starke BV, gespecialiseerd in jobcoaching en bemiddeling. Dit bedrijf heeft circa 20 mensen in dienst met vestigingen in Kampen en Harderwijk.

Het MT is bijzonder blij met de komst van Starke. Koos Westendorp, bestuurslid voetbaltechnische zaken: “Het heeft best even geduurd voordat we de ideale kandidaat hebben gevonden, maar we zijn er altijd in blijven geloven. Met Edwin hebben we in mijn ogen een perfecte aanvulling op onze hoofdtrainer Marcel Post. Edwin brengt veel voetbalervaring mee naar DOS en dat vinden we belangrijk. In de gesprekken die we met hem hebben gevoerd bleek bovendien de nodige ambitie gekoppeld aan een voetbalvisie wat prima in ons plaatje past.”

Edwin Starke: “Ik had in eerste instantie in gedachten om een jaartje rustig aan te gaan doen. Wat meer tijd voor het gezin en een beetje afstand van het voetbal. Maar toen DOS me benaderde wilde ik toch graag het gesprek aangaan. Ik werd enthousiast over het totaalplaatje en de samenwerking met Marcel zag ik ook wel zitten. Uiteraard ken ik de club al redelijk goed. Ik heb er dan ook ontzettend veel zin in om volgend jaar aan de slag te gaan bij DOS.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*