Een feest om nooit te vergeten!

Dr. Schaepmanschool nodigt iedereen uit voor afsluiting schooljaar

Het einde van een schooljaar is altijd een periode vol gezelligheid en gekkigheden. Bij de Dr. Schaepmanschool pakken ze dit jaar extra groots uit. De ouders van de leerlingen zijn de drijvende kracht achter het event van dit jaar. Zij zijn ervan overtuigd. Dit wordt absoluut een feest om nooit te vergeten! En het mooiste is, alle ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s en vrienden zijn uitgenodigd om dit mee te maken. Donderdag 12 juli van 15.30 tot 19.00 uur is het schoolplein van de school the place to be!

Samen
Een feest is een moment van vertier, slingers en confetti. Maar een feest is pas op zijn best als je het kunt vieren met familie en vrienden. Dan pas wordt het een feest dat je je altijd zult herinneren.
De ouders van de Dr. Schaepmanschool willen dit jaar hun belofte meer dan waarmaken. Het pleinfeest op 12 juli wordt een feest om nooit meer te vergeten.
Familie, vrienden en kennissen, wees welkom!

Locatie: Schoolplein Dr. Schaepmanschool
Tijd: 15.30 – 19.00 uur

Helemaal uit je bol op het plein
Activiteiten, gek doen, een hapje en een drankje, muziek en een gokje wagen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te vinden of te doen op ons pleinfeest. Voor jong en oud is er gegarandeerd genoeg te doen. Stuiteren op een springkussen, sponzen gooien naar elkaar, je laten schminken als een wijze leeuw of lachende clown, uit je bol gaan bij de muziek van onze DJ of je krachten testen bij het spijkerbroek hangen. En er is nog meer, …. maar dat verklappen we nu nog niet.

Onderwijs en opvoeding
Samenwerken vormt mede de basis van het onderwijs van de Dr. Schaepmanschool. Leerlingen leren samen met klas- of schoolgenoten, leerkrachten werken samen en zetten elkaars talenten in, maar ook werken we als school samen met bijvoorbeeld de Bibliotheek Kampen of Kinderopvang Partou.

‘It takes a village to raise a child’. Alleen in combinatie met ondersteuning van onze ouders kunnen de kinderen (op)groeien tot zelfstandige en sociale personen met oog voor anderen en de wereld. Zo werkt de Dr. Schaepmanschool. Dit is dan ook exact de reden waarom we heel graag het schooljaar met iedereen willen afsluiten.

“We zien jullie graag tegemoet voor de meest gezellige en feestelijke afsluiting van het jaar. Tot dan, tot donderdag 12 juli!”


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*