Een gezond 2020 met korte cursussen van Quintus

Creatief bezig zijn, maakt gelukkig, geeft energie én zelfvertrouwen! Nieuwe dingen leren is bovendien goed voor je brein. Alle reden om te kijken of er in het cursusprogramma van Quintus iets voor jou bij is! Weinig tijd? Geen punt. Kies voor de korte cursussen die deze en volgende maand weer van start gaan!

Het blijkt keer op keer uit allerlei onderzoeken. Muziek, dans, theater, creatieve activiteiten: het houdt je gezond en je wordt er blij van. Dat begint al bij de allerjongsten. Dus kom met je kind naar Muziek op Schoot, Kleuteravontuur met muziekinstrumenten, Peuterdans, Kleuterdans, Kleuterfluit, Muziekstart, een Muzikale Speeltuin of het Modeatelier voor kinderen.

Jongeren & volwassenen
Ook voor jongeren en volwassenen staat er van alles op het programma waar je blij van wordt. Ga Botanisch Schilderen, Regisseren, Presenteren, Rappen of Fotograferen. Leer een ambacht als glas-in-lood, glasfusion of edelsmeden. Unieke nieuwkomers zijn de cursussen ‘Recycle Kunst’ van docent Mattias van Wijnen en ‘Fotografie: Personal Project’ van kunstenares/fotografe Ursula van de Bunte. Ook nieuw is Dans Anders, voor deelnemers met een lichamelijke beperking. Voor meer info over inhoud, startdata en prijzen kijk je op www.quintuskampen.nl. Of neem contact op met het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 via tel. 038-3371200.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*