Jeugdclub “Kinderboerderij Cantecleer” 2020

De jeugdclub op kinderboerderij Cantecleer gaat weer van start ze trappen 29 januari 2020 af met het thema; “help de vogels de winter door”. Zoals de meesten van jullie weten is het voor vogels in de winter extra moeilijk om voer te vinden.  Daarnaast hebben ze ook flink wat voer nodig om warm te blijven.

Ze willen daarom met elkaar lekkernijen gaan maken voor de vogels. Dus hoe meer mensen komen hoe meer vogels lekker kunnen smullen van het voer. Helpen jullie ook mee? Voor vrienden van de kinderboerderij is deze activiteit gratis. Ben je geen vriend dan kost het €2,50.

Ook de andere data en thema’s van de jeugdclub zijn al bekend. Dus zet ze snel in uw agenda zodat u niets hoeft te missen!!

18 maart: jonge dieren
8 april: zaaien
20 mei: Hollandse spelletjes
10 juni: Het grote waterspektakel
1 juli: oogsten
7 oktober: Herfst
2 december: Sinterklaas

De activiteiten van de jeugdclub zijn gratis voor kinderen die vriend van de kinderboerderij zijn. Anders betaalt u €2,50 voor een activiteit. U kunt ook vriend worden kijk daarvoor op www.cantecleer.com.

Ziet u dit en heeft u super leuke ideeën en vindt u het leuk om te helpen bij de jeugdclub of heeft u materialen die we zouden kunnen gebruiken bij bovenstaande thema’s laat het ons dan weten. Stuur een mail naar info@cantecleer.com of bel naar 06-30123777


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*