Feestelijke opening ‘geWOON! in de buurt’ L. v. Egmondstraat

Op vrijdagmiddag 24 mei 2019 om 16.00 uur openen Geert Meijering (wijkwethouder) en Gosse Noppert (directeur PGVZ) ‘geWOON! in de buurt’ aan de Lamoraal van Egmondstraat. Een gezellig moment voor partners en buurtbewoners om kennis te maken met het vernieuwde werk en dagbesteding binnen het wijkcentrum.

Officiële opening
Tijdens deze feestelijke opening zijn er lekkere hapjes en drankjes en kun je zien wat geWOON! allemaal doet in het wijkcentrum. Er zijn leuke activiteiten voor jong en oud.
Het openingsfeest begint om 16.00 uur en duurt tot 20.00 uur.

Overname door PGVZ
Sinds 1 maart 2019 heeft het RIBW na lange afweging het stokje overgedragen aan PGVZ.
28 deelnemers volgen hier werk en dagbesteding onder de noemer geWOON! in de buurt. Ze maken keramiek en andere lifestyleproducten, zoals kussens. Ze houden zich ook bezig met breien, haken, tekenen en schilderen. De producten worden verkocht in het wijkcentrum, de winkel geWOON! en de webshop.

Activiteiten voor de buurt
Daarnaast organiseren de deelnemers leuke activiteiten voor de buurtbewoners, zoals bingo en kindermiddagen. Ook kun je terecht voor het lenen van boeken of het kopen van tweedehandskleding, is er een heus plantenasiel en een outlet van spullen uit de winkel ‘geWOON!’. Iedereen is welkom om even langs te komen voor een kop koffie. Gosse Noppert: “Als PGVZ vinden we het belangrijk om binding te hebben met de wijk. Hierdoor zijn onze deelnemers van werk & dagbesteding onder de mensen. Daarnaast vinden we het belangrijk om eenzaamheid te bestrijden. Daarom organiseren onze deelnemers verschillende activiteiten.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*