Open Huis Quintus 25 mei: alles onder één dak!

KAMPEN – ‘Alles onder één dak!’ is de slogan voor het nieuwe cursusseizoen bij Quintus. Hoe het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 dat in de praktijk brengt, kunnen bezoekers ontdekken en ervaren tijdens het Open Huis op zaterdagmiddag 25 mei. Het feest start om 13.00 uur met een bijzonder certificeringsfeestje!

Als één van de eerste culturele organisaties van Nederland voldoet Quintus aan het nieuwe, certificeringskader van de Certificeringsorganisatie voor Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Dit belangrijke ‘Kwaliteit in Beeld’ keurmerk krijgt het kunstencentrum officieel overhandigd door cultuurwethouder Irma van der Sloot en CBCT-directeur Willem Camphuis tijdens de start van het Open Huis om 13.00 uur.

Programma
Na de opening barsten de overige Open Huis festiviteiten los. Op het programma staan diverse pop-up optredens, theatervoorstellingen, workshops en demonstraties kunst & ambacht, een kunstmarkt, leuke kinderactiviteiten (waaronder een foto-verkleed-wand en bamboestiek) en natuurlijk volop dans, muziek, hapjes en drankjes. Nieuwsgierig geworden? Kijk op de speciale evenementenpagina http://www.allesondereendak.nu
voor het volledige programma, achtergrondverhalen en tips. Of volg Quintus op social media. Meer info over het cursusprogramma: quintuskampen.nl of tel. 038-3371200.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*