Filmprogramma en Specials – Movie Unlimited Kampen

79

Het filmprogramma van Movie Unlimited Bioscopen week 24.

Met deze week: Zondag 16 juni (Vaderdag) de kleuterbioscoop met Dikkie dik!

Specials

André Rieu’s 2024 Maastricht Concert: Power of Love
André Rieu presenteert zijn nieuwe concert ‘Power of Love’ vanuit Maastricht, vergezeld door zijn Johann Strauss Orkest en honderden muzikanten. Dit concert combineert klassiek, musical, pop en rock en belooft het muziekevenement van de zomer te worden. Het concert vindt plaats tegen de historische achtergrond van het Vrijthof, waar Rieu iconische filmmuziek, prachtige walsen en emotionele ballads ten gehore zal brengen. Dit evenement is een must-see voor het hele gezin.

Kleuterbios: Dikkie Dik en de verdwenen knuffel
In dit avontuur ontdekt Dikkie Dik dat zijn geliefde knuffel, Beer, verdwenen is. Samen met Poes Muis gaat hij op zoek, wat hen leidt naar verschillende onverwachte plekken zoals het bos en het strand. Onderweg ontmoeten ze allerlei dieren die hen proberen te helpen. Dit spannende en ontroerende verhaal is speciaal voor de jongste bezoekers.

Films

Furiosa: A Mad Max Saga
Regisseur Miller keert terug naar de wereld van Mad Max met een nieuw avontuur dat het verleden van Furiosa verkent. Na de ondergang van de wereld wordt de jonge Furiosa ontvoerd door een motorbende en belandt uiteindelijk bij de Citadel van Immortan Joe. Ze moet tal van beproevingen doorstaan om een weg terug naar huis te vinden.

De Terugreis
Jaap en Maartje, al bijna 50 jaar samen, ontvangen een brief van een oude vakantievriend en besluiten hem op te zoeken in Zuid-Europa. Tijdens hun reis door een veranderd continent herontdekken ze hun liefde voor elkaar, terwijl Jaap tot het besef komt dat Maartje tekenen van dementie vertoont.

The Fall Guy
Een stuntman die zijn carrière bijna verloor door een ongeluk moet een vermiste filmster opsporen, een samenzwering ontrafelen en zijn geliefde terugwinnen, terwijl hij zijn gevaarlijke werk blijft doen. Dit actievolle avontuur belooft spanning en drama.

Back to Black
Een biografische film over het leven van Amy Winehouse, van haar jeugd in Londen tot haar wereldwijde succes en de uitdagingen die haar roem met zich meebracht. De film belicht haar strijd met persoonlijke demonen en haar tumultueuze relatie, culminerend in haar tragische dood.

Kingdom of the Planet of the Apes
Generaties na Caesar hebben apen de dominante positie ingenomen terwijl mensen ondergedoken leven. Een jonge aap begint een reis die zijn opvattingen over het verleden en de toekomst van zowel apen als mensen verandert, te midden van een nieuwe tyrannieke apenleider.

Bad Boys: Ride or Die
De Bad Boys zijn terug met een mix van actie en humor. Deze keer zijn agenten Mike Lowrey en Marcus Burnett zelf op de vlucht. Het duo moet een samenzwering ontrafelen terwijl ze hun leven op orde proberen te houden, wat zorgt voor spannende en komische momenten.

Bed & Breakfast
Sarah, een workaholic, neemt ontslag en besluit met tegenzin om op de B&B van haar tante te passen. In het dorp ontmoet ze twee potentiële geliefden en ontdekt wat ze echt belangrijk vindt in het leven, wat leidt tot een hartverwarmende en romantische verhaallijn.

De Mooiste Dag
Schrijfster Jasmijn heeft een writersblock na een dodelijk ongeval. Ze besluit naar Marokko te vertrekken, waar ze onverwacht vriendschap sluit met Wim, de weduwnaar van het slachtoffer. Jasmijn moet het juiste moment vinden om haar ware identiteit aan Wim te onthullen.

Kinderfilms

Kung Fu Panda 4 (NL)
Po keert terug als kungfumeester en wordt verkozen tot spiritueel leider van de Vredesvallei. Hij moet snel een nieuwe Drakenkrijger vinden en trainen, wat leidt tot een hilarisch en avontuurlijk verhaal vol actie en komedie.

Garfield (NL)
Garfield, de beroemde kat, gaat samen met zijn vriend Odie en zijn vader Vic op een avontuur buiten zijn comfortabele thuis. Ze raken betrokken bij een grappige en risicovolle roofoverval, wat leidt tot een spannend en vermakelijk