Food Truck Festival tijdens alle Kamper Ui(t)dagen

Tijdens iedere Kamper Ui(t)dag is er op het van Heutszplein van 12.00-00.00 uur een heerlijk Food Truck Festival. Met iedere week een aantal vaste Food Trucks en een aantal wisselende. Ze serveren niet alleen de lekkerste gerechten maar zijn ook nog eens een lust voor het oog.

Kom genieten van de lekkerste gerechten uit veel verschillende wereldkeukens zoals pizza uit een steenoven, de lekkerste sushi van Nederland, panini’s, echte Duitse bratwurst, bao WoW, wraps, vlees van het grootste mobile spit in Europa, roti, bakkeljauw, biologische frieten en de lekkerste gehaktballen. Ook voor de zoetekauwen onder ons is er volop keuze uit heerlijke crêpes in de meest uiteenlopende varianten, poffertjes, schepijs, cupcakes en taarten.

Ben je vegetariër of veganist? Bij de meeste trucks zijn hier voldoende mogelijkheden voor.
Iedere dag hebben we een heerlijk muzikaal programma op het podium met o.a. DJ Etienne la Faille, Maria Goosen, Wim Duiveman en Naomi Wolf.

Haal je cocktail, een heerlijk glas wijn, biertje of andere drankje bij de bar en neem plaats om te genieten van al dat lekkers! Voor de kinderen is er een draaimolen en ze kunnen zich laten schminken. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke dag!
De toegang tot ‘t Kamper Ui(t) Food Truck Festival is gratis en er wordt NIET met munten gewerkt.

We zien u graag op 26 juli, 2, 9, 16 en 23 augustus van 12.00 tot 00.00 uur tijdens ‘t Kamper Ui(t) Food Truck Festival op het van Heutszplein.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*