ITMGroup doneert meer dan 30.000 euro aan MS Research

Kamper bedrijvengroep overhandigt cheque aan MS Research ambassadeurs Ronald en Michel Mulder

Woensdag 11 juli hebben de medewerkers van ITMGroup een cheque van 30.424 euro overhandigt aan MS Research-abassadeurs Ronald en Michel Mulder. Dit geld hebben zij opgehaald door op zaterdag 9 juni met 63 hardlopers deel te nemen aan de Zwolse Halve Marathon en de 4 Engelse Mijlen. Samen liepen ze ruim zevenhonderd kilometer, waarbij de trainingskilometers niet zijn meegenomen.

Het totaalbedrag is bereikt doordat ITMGroup het door de lopers ingezamelde bedrag van ruim 14 duizend euro heeft verdubbeld en 25 euro per deelnemer heeft gedoneerd.

Ambassadeurs onder de indruk
Tijdens de officiële overhandiging waren Ronald en Michel Mulder zichtbaar onder de indruk van de medewerkersactie en het opgehaalde bedrag. “Wat een onwijs bedrag. Dank jullie wel allemaal voor het lopen en de sponsoring. Zelf heb ik nog nooit 21 kilometer gelopen, dat is niet een afstand dat je zo even doet. Dus dat jullie die inspanning hebben gedaan, geweldig”, spreekt Ronald Mulder tegen de hardlopers. “Wij zijn ambassadeur geworden omdat onze moeder de lasten van deze ziekte ondervindt. Daarom willen we ons graag inzetten om deze ziekte de wereld uit te helpen. Fantastisch dat we daarvoor zo’n bedrag in ontvangst mogen nemen.”

MS in de persoonlijke omgeving is een herkenbare situatie voor de medewerkers van de ITMGroup, zo zei Hester Kuypers, board member en initiatiefnemer van het project. “Wanneer je ziet wat deze ziekte met mensen doet, wil je graag alles doen om MS de wereld uit te krijgen. Deze cheque is het begin. De komende jaren blijven we ons voor dit doel inzetten.” Kuypers vertelt over haar positieve ervaring tijdens het project. “Toen ik hier ’s maandags op kantoor kwam, hoorde je het zoemen. Geweldig, hoe het leeft en hoe mooi is het dat we dit samen kunnen doen. Ik ben ontzettend blij dat we ons hebben ingezet voor deze actie. Het geeft zoveel betrokkenheid.”

Groot animo
Elk jaar doet een groep medewerkers als een team mee aan het evenement. Vanwege het goede doel dat er dit jaar aan was gelinkt, was de animo extra groot. Ook collega’s uit Polen en Luxemburg sloten aan. “Het is mooi om te zien dat zoveel mensen een steentje bij wilden dragen, als hardloper of sponsor”, stelt Kuypers.

Machines en hoge kwaliteitsproducten
De medewerkers van de ITMGroup liepen als team De Eenhoorn mee aan de Zwolse marathon/4EM. Net als ITM en TDC is dit Kamper delicatessenbedrijf onderdeel van de internationale bedrijvengroep. De meeste van de 1200 medewerkers zijn engineers die zich dagelijks richten op het ontwikkelen en bouwen van machines voor hoge volume-productie.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*