Gastouderbureau Tante Vroesh zinnen gezet op ‘beste gastouderbureau van Nederland’

KAMPEN – ‘Vorig jaar werden we verrassend derde. Dit jaar gaan we natuurlijk voor de eerste plek’, zegt Bianca Diender-Schrijer, drijvende kracht achter Gastouderbureau Tante Vroesh. Bij haar gastouderbureau zijn ruim zeventig gastouders in de regio aangesloten.

‘Wat was het vorig jaar een geweldig leuke verrassing toen we hoorden dat Gastouderbureau Tante Vroesh het derde beste gastouderbureau van Nederland was geworden’, vertelt Bianca Diender. ‘Dit allemaal dankzij de steun en mooie reviews van de bij ons aangesloten ouders en gastouders.’

Acht vragen
Mensen dienden een enquête met uiteenlopende vragen over het gastouderbureau in te vullen en konden het ook een alomvattend cijfer geven. Het bureau, dat bemiddelt tussen ouders die voor hun kinderen een gastouder zoeken, en de aangesloten gastouders, kreeg een gemiddeld cijfer van 8,8. ‘Een prachtig cijfer. Uiteraard smaakt dit mooie resultaat voor ons naar meer’, klinkt het enthousiast. ‘We hebben afgelopen jaar de tijd genomen om ons nog verder te ontwikkelen.’ Daarom besloot Diender ook dit jaar om zich weer in te schrijven bij de Kinderopvang Awards van Nederland. ‘Uiteraard willen we dit jaar “het beste gastouderbureau van Nederland” worden. Maar belangrijker nog: we willen de feedback gebruiken om onze dienstverlening nog beter op de wensen van de klant af te stemmen.’ Wie wil stemmen kan naar www.tantevroesh.nl gaan. Volg daar de link naar de enquête, die uit acht vragen bestaat.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*