Genomineerden Kamper Vrijwilligersprijs 2018 bekend

Op 7 maart wordt bekend gemaakt wie dit jaar de vrijwilligersprijs krijgt uitgereikt. De jury onder voorzitterschap van wethouder J.P. Van der Sluis heeft uit een mooi aantal aanmeldingen voor deze prijs, 4 genomineerden gekozen. Wie gaat er deze keer vol trots met de bokaal naar huis?

Is het Bert de Roo, die zich vol overgave met veel geduld en op positieve wijze inzet als vrijwilliger voor anderstaligen. Bert over zijn nominatie: ‘Naast de dagelijkse waardering is dit een vorm van extra waardering’.

Óf gaan de vrijwilligers van de Terminale Thuiszorg Kampen e.o. voor de moeilijke, maar o zo zinvolle ondersteuning die zij bieden aan mensen, die in nabijheid van hun naasten, de laatste fase van hun leven graag thuis willen doorbrengen, de bokaal in ontvangst nemen. Zij vinden hun nominatie: ‘geweldig en een hele eer, daarnaast mooi om te worden gewaardeerd, dit is een enorme stimulans om door te gaan!

Ook Jelmer Siefers en Leroy van de Wal van jeugdvereniging Polaris maken kans. Zij nemen iedere week op enthousiaste wijze actief jonge kinderen mee naar buiten nemen, stoere spelletjes met hen doen en hen leren hoe ze als ze verdwaald zijn de weg naar huis kunnen vinden. Jelmer en Leroy over hun nominatie: ’wij hadden het eerst niet door, daarna waren we blij verrast en we vinden het helemaal fantastisch dat we door Polaris deelnemer Jonah zijn voorgedragen!’

De vrijwilligers van de vervoersservice Welzijn Kampen hopen dat zij met de bokaal naar huis mogen gaan. Zij vervoeren dagelijks mensen die zelf niet goed meer van A naar B kunnen komen. Zo kunnen ook zij meedoen aan activiteiten, die voor hen belangrijk zijn. Zij zien hun nominatie als: ‘kers op de vlaai!’

Alle genomineerden wachten tot 7 maart vol spanning af wie van hen de bokaal krijgt uitgereikt door de vrijwilligers van de Voedselbank, die de Vrijwilligersprijs van 2017 in ontvangst mochten nemen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*