Bewegen voor senioren

Onder leiding van speciaal opgeleide Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO) sportdocenten worden wekelijks beweeglessen georganiseerd. U kunt deelnemen aan diverse groepen, zoals Sport en spel en Werelddans.

Onze bewegingsprogramma’s zijn speciaal ontwikkeld voor de 55-plusser. U sport met leeftijdgenoten onder begeleiding van een gecertificeerde sportdocent.  De deelnamekosten worden mogelijk door een zorgverzekeraar vergoed.

Sport en spel: actief bewegen op een speelse manier.

De oefeningen worden staand of lopend uitgevoerd. Deze vorm van sport is bedoeld voor senioren die nog goed ter been zijn en willen werken aan hun balans en uithoudingsvermogen en soepel, sterk en fit willen blijven.
Iedere donderdag van 20:00-21:00 uur in de gymzaal aan de Erfgenamenstraat in IJsselmuiden.

Werelddans is bewegen op leuke muziek, komende uit alle landen van de wereld. Van Engeland tot Israël en Griekenland tot aan de V.S….. Houd u van bewegen, dansen en muziek dan is werelddans iets voor u! U hoeft geen danservaring te hebben.
Iedere woensdag van 14:00-15:30 uur in MFC Korteweg 4 in Kampen.

U bent van harte welkom voor een gratis proefles. Aanmelden voor een proefles is nodig. Hiervoor kunt u bellen met Welzijn Kampen.
Tel. 038-4691500. Aanmelden via e-mail is ook mogelijk: info@welzijnkampen.nl

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*