Geslaagde kick-off Samenloop voor Hoop Kampen

Met een slag op de Chinese gong liet wethouder en ambassadeur Geert Meijering officieel de Samenloop voor Hoop Kampen editie 2020 van start gaan. Zo’n 150 mensen kwamen dinsdagavond naar de Stadsgehoorzaal voor een voorproefje van de tweede editie van deze 24-uurs estafette voor het KWF die vanaf 28 augustus plaats zal vinden.

Met een zaal vol deelnemers, vrijwilligers en geïnteresseerden werd er teruggeblikt op 2017 en vooruitgeblikt naar augustus. Het was een afwisselende avond met een lach en een traan. Zo deed Reinie Verbeek-Witteveen haar indrukwekkende persoonlijke verhaal. en zong Marloes van Ommen met pianobegeleiding van Gert Lok. Het samenzijn leverde nieuwe deelnemers en vrijwilligers op. De teller staat nu op bijna 200 deelnemers.

Lach en een traan
Tijdens de SamenLoop voor Hoop 2020 wordt er stilgestaan bij kanker én wordt het leven gevierd. Het is een 24 uur durende wandelestafette die symbool staat voor de voortdurende strijd tegen kanker. Een lach en een traan gaan het gehele evenement samen. Het verdriet om diegene voor wie men aan het lopen is, maar ook de saamhorigheid en het vieren van het leven maken SamenLoop voor Hoop tot een bijzondere ervaring voor iedereen: deelnemers, eregasten, supporters en vrijwilligers.

Ook kinderen kunnen meedoen
De tweede editie van SamenLoop voor Hoop Gemeente Kampen vindt plaats van vrijdag 28 augustus 18.00 uur tot zaterdag 29 augustus 18.00 uur op sportpark Hagenbroek. Deelnemers betalen 15 euro inschrijfgeld dat volledig ten goede komt aan het onderzoek. Naast diverse teams voor volwassenen (vanuit het bedrijfsleven, verenigingen en sportclubs), wil de organisatie ook graag kinderen bij de SamenLoop betrekken, daarvoor is een Kinderloop bedacht die 24 minuten zal duren. Deelname kost slechts drie euro (waarvoor deelnemers ook nog een eigen T-shirt krijgen). De vorige keer liepen er 58 kinderen mee, komend jaar wil de organisatie dit graag verdubbelen.

De organisatie zoekt nog meer deelnemers, vrijwilligers en sponsoren. Voor meer informatie kijk op: https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/overijssel/kampen-2020/teamoverzicht/


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*