Informatie Cultuurfonds Kampen

KAMPEN – In plaats van een spreekuur, waar informatie gegeven werd over het Cultuurfonds Kampen, kunnen organisaties vanaf vandaag een afspraak maken over de mogelijkheden voor het verkrijgen van subsidie voor een activiteit en andere vragen over het fonds.

Het Cultuurfonds Kampen is het fonds van en voor kunst en cultuur in de gemeente Kampen. In aanmerking voor een financiële bijdrage komen vernieuwende projecten die de cultuurdeelname in de gemeente Kampen vergroten, zich onderscheiden als het gaat om amateurkunst, streven naar samenwerking tussen instellingen, amateurkunst en professionals, en stad Kampen, IJsselmuiden en alle kernen als een aantrekkelijke bruisende en levende gemeente op de kaart zet.

De eerst volgende indientermijn eindigt op 1 februari 2020. De aanvraag moet worden ingevuld op de website van het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel. Naast het advies van de ambassadeurs van het Cultuurfonds Kampen, zal ook het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel de projecten beoordelen. De projecteigenaren krijgen medio maart bericht of het project in aanmerking komt voor een bijdrage. Ook projecteigenaren die later in 2020 een aanvraag willen doen en zich eerst willen oriënteren kunnen een afspraak maken.

Op de website van het Cultuurfonds.nl is te zien aan welke projecten in de gemeente Kampen de afgelopen jaren is bijgedragen.

Voor een afspraak en meer informatie over het Cultuurfonds Kampen of ter voorbereiding van een aanvraag kan men ook per e-mail contact opnemen met woordvoerder en ambassadeur Teun de Man via tdeman@home.nl. of met de secretaris Leni van Ommen via L.vanommen@kampen.nl


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*