Grand opening ‘Meet-Point’

1258

Door Robert Stoel

Zaterdag middag 14 Januari 13:00 uur was het eindelijk zover. De officiële opening van ‘Meet-Point’ in samenwerking met dansschool Jolanda Ros. In het pand waar decennia lang danscentrum van de Berg de scepter zwaaide zit met ingang van vandaag een nieuwe eigenaresse, Jolanda Ros.

Jolanda vierde onlangs nog haar 10 jarig jubileum in haar oude dansschool in Dronten, maar heeft nu een nieuwe uitdaging in de vorm van dit centrum waar niet alleen maar dansles word gegeven maar wat ook gebruikt gaat worden als event & partycenter. De officiële opening werd verricht door Burgemeester Koelewijn. Dit gebeurde met een muzikale omlijsting van Brobando percussie. Hij sprak hierbij over het verleden van het pand aan de Veerweg 5 dat al decennia lang de naam Van de Berg droeg, een begrip in Kampen als je wou leren dansen. Een nieuwe naam, maar nog steeds een dansschool. Burgermeester Koelewijn gaf aan blij te zijn dat er nog steeds dansles zal worden gegeven op deze locatie en heette Jolanda welkom als nieuwe inwoonster van de gemeente Kampen. ( Ze gaat met haar dochter boven de dansschool wonen.) Jolanda kreeg uit handen van de burgemeester een boek over de historie van Kampen en een boek over de welbekende Kamper uien.

Na de lovende woorden van onze burgervader was het tijd om naar binnen te gaan. Hierbij werd al snel duidelijk dat men met man en macht aan het werk was geweest om het centrum van een nieuw uiterlijk te voorzien. Brobando percussie gaf hierbij nog een optreden weg. Na het welkomstwoord van Jolanda deed haar 6 jarige dochter Jaylia samen met haar 7 jarige danspartner Boaz een prachtige openingsdans.

De gehele middag stond verder in het teken van diverse demo’s en workshops gegeven door Mandy Heerschop en Geertina Diertens, hierbij aandacht voor street-dance, solo latin, salsa en nog veel meer. Hoogtepunt van de middag (op de opening na) was de workshop van Rémi Janssen ( Dancing wit the Stars )

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here