Stephan Rahantoknam tekent als hoofdtrainer v.v. Go ahead Kampen

Trainer hoofdklasser Dieze-West volgt Edwin van Nijen op na afloop huidige seizoen.

Met ingang van het voetbalseizoen 2017-2018 is Stephan Rahantoknam de nieuwe hoofdtrainer van Go-Ahead Kampen. Hij volgt na afloop van het huidige seizoen Edwin van Nijen op, die in goed onderling overleg na twee seizoenen afscheid neemt van de club. Het bestuur van de voetbalvereniging en de 41-jarige trainer uit Zwolle hebben hierover overeenstemming bereikt. Het contract is voorafgaand aan de oefenwedstrijd IJVV – Go-Ahead Kampen ondertekend.

Go-Ahead Kampen is ingenomen met de komst van de ervaren hoofdtrainer. Stephan Rahantoknam is op dit moment nog trainer bij zondaghoofdklasser Dieze West. Daarvoor was hij vier seizoenen het boegbeeld van SVI, dat onder zijn leiding van de derde klasse naar de tweede klasse promoveerde. Hij begon zijn trainerscarrière in de topklasse als assistent-trainer bij HHC Hardenberg. Daarvoor speelde Stephan Rahantoknam als verdediger zelf op hoofdklasseniveau bij CSV ’28, Be Quick ’28, Spakenburg en WHC. Bij Be Quick ’28 was hij liefst drie keer voetballer van het jaar.

De nieuwe hoofdtrainer en het bestuur van de vereniging hebben elkaar gevonden in de visie op de lange termijn. Go-Ahead Kampen heeft de ambitie op termijn uit te groeien tot een stabiele middenmoter in de hoofdklasse van het zaterdagamateurvoetbal en heeft het technisch beleid op deze doelstelling afgestemd. Samen met de staf, de technische commissie en het jeugdbestuur geeft Stephan Rahantoknam vanaf het nieuwe seizoen 2017-2018 invulling aan het uitvoeringsplan dat eraan ten grondslag ligt.

Bekijk hieronder de bijdrage van Joop van Dijk en Hardo Junte


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*