Heropening ALDI IJsselmuiden zonder feestelijkheden

Op vrijdagochtend 5 maart om 8.00 uur opent de vernieuwde ALDI-vestiging aan Burg. v. Engelenweg 12 in IJsselmuiden de deuren. Voor ouderen en kwetsbaren zal de winkel vanaf die dag al op 7.00 uur open gaan. In verband met de recent aangescherpte coronamaatregelen vervallen alle openingsfestiviteiten.

De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd. Zo is de geur van afgebakken brood een heerlijke binnenkomer en ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, zijn het bewijs dat naast de beste prijs, hoge kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat.

De vernieuwde winkel aan Burg. v. Engelenweg 12 in IJsselmuiden beschikt over voldoende eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur. Op zondag gesloten.

DUURZAME WINKEL
Duurzaamheid is een van de belangrijkste pijlers voor ALDI. Elke dag werken we aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekken we regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de verbouwing, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en richten we de winkels zo duurzaam mogelijk in.

CORONAMAATREGELEN
De gezondheid en veiligheid van klanten en medewerkers zijn voor ALDI van het allergrootste belang. Daarom hanteert ALDI de volgende maatregelen:

• Blijf thuis als u ziek bent en vraag iemand anders boodschappen voor u te doen.
• Kom alleen (1 persoon per huishouden).
• Het gebruik van een winkelwagen of -mandje is verplicht.
• Het dragen van een mondkapje is verplicht (met uitzondering van personen jonger dan 13 jaar en de personen die om medische redenen geen mondkapje mogen dragen).
• Geef voorrang aan ouderen en zorgverlenend personeel.
• Houd minimaal 1,5 meter afstand tot andere klanten en onze medewerkers.
• Wees sympathiek voor andere klanten en onze medewerkers.
• Betaal uw boodschappen zo veel mogelijk met pin. Wanneer u alleen over contant geld beschikt, leg het geld dan neer en pak eventueel wisselgeld zelf op.
• Na 20:00 uur verkopen wij geen alcoholische dranken.

Van maandag tot en met vrijdag, van 07.00 tot 08.00 uur, reserveren wij in alle winkels een uur voor ouderen en kwetsbaren. Daarnaast reserveren we later op die dagen nog een uur; dat uur verschilt per winkel. Vraag in de winkel naar deze gereserveerde openingstijden.