Iedere Kamperui(t)dag Middagpauzedienst

KAMPEN – Bezoekers van de Kamperui(t)dagen kunnen de komende vijf donderdagen korte middagpauzediensten bijwonen in de Bovenkerk. Het is een nieuw initiatief van twaalf gezamenlijke kerken in Kampen.

Tienduizenden toeristen komen die dagen naar Kampen. Velen nemen een kijkje in de prachtige eeuwenoude kerk. Een mooie gelegenheid om bij alle drukte even tot rust te komen en stil te worden. Het initiatief komt van de twaalf bij de Beraadsgroep van Kerken aangesloten Kamper kerken. Zij verzorgen het programma van de middagpauzediensten. Dat bestaat uit luisteren naar muziek, samenzang, bidden, lezen uit de Bijbel en een korte overdenking door een van de voorgangers.

De middagpauzediensten vinden plaats op donderdag 26 juli (voorganger Jeroen Kanis; organist Gerwin van der Plaats), 2 augustus (voorganger Roel Venderbos, organist Arjan Hubach), 9 augustus (voorganger Barend Kamphuis, organist Arjan Hubach), 16 augustus (voorganger John Kramer, organist Gerwin van der Plaats) en 23 augustus (voorganger Guus Labooy, organist Gerwin van der Plaats) en duren van 12.30 tot 13.00 uur.

Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Na afloop is er gelegenheid voor napraten en ontmoeting.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*