Deltaruiters presteren ook bij hitte

Hoonhorst. Gerco Rienties startte zaterdag zijn pony Kingston in de klasse M, cat. D en deze combinatie sprong naar de 1e prijs!

Heerde. Nathalie van Ittersum reed haar aller eerste dressuur wedstrijd met haar paard D. Sunclair en behaalde een 2e prijs met 189,5 punt in de klasse B.

Heerde. Afgelopen vrijdag zijn Yinthe Schutte en Flip gestart bij een springwedstrijd. In de klasse B gingen ze er vandoor met de 1e plek, in de klasse L behaalden ze de 3e plek. 

Afgelopen zaterdag zijn Yinthe Schutte en Flip gestart in Hardenberg. Hier startten ze 2 keer in de L. In het 2-fasen parcours waren Yinthe en Flip goed voor de 3e plek. In het progressieve L parcours kwamen ze mooi foutloos rond. Dit resulteerde in de 5e plek.

Staphorst. Jamie Boeve en haar pony Fairytales Korriander vandaag gestart in Staphorst. 
Zij zijn hier gestart met springen in de B klasse C in een 2 fasen parcours en reden hier naar een mooie 4e plek.Later op de dag zijn zij ook nog gestart in de dressuur klasse L1 categorie C.
Na 2 niet geheel smetteloze proeven reden hun ze in hun eerste proef naar 195,5 pnt, dit was goed voor een 1e plek. Hun 2e proef was goed voor 202,5 pnt, dit was eveneens goed voor een 1e plek.
Al met al een mooie generale voor de Overijsselse voor volgende week.

Afgelopen woensdag startte Iris Schuur haar paard Jazira in de klasse L1 in Hierden. In de eerste proef reed ze naar 193,5 en de tweede proef was goed voor 197 punten en een 2e prijs. 


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*