Jachthaven Seveningen weer spic en span  

Hans Sneeloper is de nieuwe beheerder van Jachthaven Seveningen. De Kampenaar is dit najaar vol enthousiasme aan de slag gegaan met de voorbereidingen op het nieuwe vaarseizoen.

De jachthaven van Seveningen, eigendom van de Stadserven, kent een prachtige ligging aan het Ganzendiep. In de haven worden diverse vaste seizoenplaatsen  verhuurd aan vaarliefhebbers en er is een kleine sanitaire voorziening. Sneeloper heeft een contract gesloten met de Stadserven voor het verzorgen van het beheer en toezicht en het innen van de havengelden.

Kwaliteit

Na het vertrek van de vorige beheerder moest de haven het een tijdje zonder toezicht stellen. Dat ging ten koste van de kwaliteit van het havengebied. Zo zagen sommige mensen kans om er hun oude boten te dumpen. Afgelopen zomer hield de Stadserven er grote schoonmaak. De nieuwe beheerder is nu druk met het verder opknappen van de havenfaciliteiten. Zo komt er binnenkort camerabewaking en een nieuw hek bij de entree. Ook het groen bij de haven wordt aangepakt. Zo ligt de Jachthaven Seveningen er straks weer spic en span bij.

 

 

 

 

 


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*