Achtste Futisala Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap

Vanaf de tribunes zijn talloze ogen strak op de zaal gericht en dat is geen wonder. In hoog tempo zullen enerverende stadsderby’s elkaar opvolgen. Diepgewortelde rivaliteit uit een Hanzestad die al tientallen jaren lang bestaat en waarin winnen niet alles is, maar het enige dat telt.

Wedstrijden op een klein speelveld die in 15 minuten beslist worden. Attractief, technisch, geraffineerd, meedogenloos, adembenemend, meeslepend maar boven alles: sportieve rivaliteit die opnieuw het uiterste van iedere speler zal vragen. Het vormt voor het achtste jaar het ultieme decor van het Futisala Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap.

Dit drukbezochte evenement is opgesplitst in een jeugdtoernooi en een toernooi voor de senioren. Ook dit jaar zijn weer de jeugdteams (JO11) van Go – Ahead Kampen, DOS Kampen, KHC en IJVV van de partij.

Vanwege onze maatschappelijke betrokkenheid hebben wij vorig jaar het besluit genomen om dit evenement te koppelen aan een lokaal goed doel. Dit jaar heeft de organisatie gekozen om ‘Jeugdfonds Sport & Cultuur Overijssel’ te ondersteunen. Dit fonds betaalt onder andere de contributie voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub.

Jeugdtoernooi
Op zaterdagochtend 21 december wordt in sporthal de Reeve van 9.30-11.00 door vier jeugdteams het jeugdtoernooi gespeeld. De beste twee teams gaan door naar de finale.

Hoofdtoernooi
In aansluiting op het jeugdtoernooi zal het hoofdtoernooi met de senioren plaatsvinden. Ook op zaterdag 21 december van 11.00 – 16.15 uur in sporthal de Reeve. Net als vorig jaar zal in twee poules van vier gestreden worden om de eerste twee plaatsen, waarna kruisfinales en een finale volgen.

De entree voor het publiek is gratis, dus zorg dat je er op zaterdag 21-12-2019 bij bent!

KampenOnline zendt 2 halve finales, en de finale LIVE uit op haar sociale media kanalen.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*