Jurrian Zandbergen, Bram van Enk en Sven Hellendoorn tekenen een nieuw contract bij Go Ahead Kampen!!

 

De TC van GAK is blij dat het een akkoord heeft weten te bereiken met Jurrian Zandbergen, Bram van Enk en Sven Hellendoorn. Met het drietal is een 1-jarige overeenkomst overeengekomen tot en met de zomer van 2021. Hiermee komt het aantal verlengingen inmiddels alweer op 10 spelers.

De 34-jarige Jurrian Zandbergen is het boegbeeld van de rood-gelen. De ervaren spits en aanvoerder wist tot op heden in competitie verband 145 maal te scoren. Het wordt alweer zijn 19e seizoen bij Go-Ahead Kampen en dat is toch een unicum in de top van het amateurvoetbal. Zandbergen raakte in de voorbereiding van dit seizoen op Urk zwaar geblesseerd aan zijn knie en is nu aan het revalideren. Jurrian is vastberaden om na de zomer zijn rentree te maken op Sportpark Middenwetering en we wensen hem heel veel succes met zijn herstel.

Centrale verdediger Bram van Enk (22 jaar) gaat alweer voor zijn 5e seizoen bij ons vlaggenschip en is een vaste waarde in het elftal van hoofdtrainer Marco Roelofsen. De linksbenige van Enk heeft opbouwende kwaliteiten en veel potentie. Bram wil met GAK verder bouwen en de ambities van de club realiseren.

De 19-jarige Sven Hellendoorn is dit seizoen volledig doorgebroken bij het 1e. Hellendoorn kan zowel op de rechtsback als op de rechtsbuiten positie acteren en doet dat prima. Vooral zijn snelheid is een wapen en we zijn er van overtuigd dat hij zich verder gaat doorontwikkelen. Sven is clubtopscorer met vijf goals.

Eerder maakten wij als TC zijnde al bekend dat Arjan Wiegers, Wilbert Wessels, Laurens van Keulen, Nick Hendriks, Dennis van der Wal, Adi Draganovic en Michael Lanting Go-Ahead Kampen trouw blijven voor het seizoen 2020-2021.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*