Kampenion zet Jeugd in Beweging

In Kampen gaat na de zomervakantie Jeugd in Beweging weer beginnen. Via Jeugd in Beweging kunnen leerlingen van basischolen in de gemeente Kampen – gratis – kennis maken met allerlei sporten. Alle sportieve activiteiten in Kampen vind je op www.sportpas.nl. Sportpas.nl is een makkelijke en snelle manier om deelnemers in te schrijven voor lokale activiteiten.

Tafeltennisvereniging Kampenion doet ook weer mee met Jeugd in Beweging. Kampenion is een gezellige tafeltennisvereniging met veel aandacht voor alle jeugd: van beginners tot spelers op het hoogste landelijke niveau. Kampenion beschikt over een eigen accommodatie (op sportpark De Maten) en een gezellig ingerichte kantine. Naast trainingen en competitie biedt Kampenion voor alle leden ook veel activiteiten aan, zoals tafeltennistoernooien, voetbalmiddagen en een trainingsweek in de zomer. Kampenion vindt het erg belangrijk dat een ieder zich op zijn gemak voelt, waardoor er in de zaal altijd een prettige sfeer heerst.

Wij vroegen Ralph Trip, trainer/coach en organisator van Jeugd in Beweging bij Kampenion, wat de jeugd daar gaat leren. Hij vertelt: “In deze trainingen leer je een aantal basisslagen. Ook laten we je kennis maken en oefenen met effecten, die bij tafeltennis een grote rol spelen. En je leert de verschillende wedstrijd- en serviceregels die je zelf ook gaat toepassen tijdens het spelen van partijtjes.”
De lessen bij Kampenion starten op woensdag 5 september, 18.30 – 19.30 uur, 5 weken achter elkaar. “Lijkt het je leuk om te leren tafeltennissen of wil je eens kennismaken met de tafeltennissport, dan kun je je aanmelden voor deze gratis trainingen.”, aldus een enthousiaste Ralph Trip.

Het eerste jeugdteam van Kampenion speelde in de afgelopen voorjaarscompetitie in Landelijk A. Het werd daar vijfde, en het tweede jeugdteam kwam uit in Landelijk C en werd vierde. Alle spelers van jeugdteam 1, Thomas Niemeijer, Danny Bruins en Johan Bosman, sloten hiermee hun carrière bij de jeugd af. Volgend seizoen treedt er een geheel nieuw eerste jeugdteam aan. Jomar Schilder, Jarno van den Heuvel en Bert Beks spelen komend seizoen in Landelijk C.
Kampenion heeft aankomend seizoen weer vijf jeugdteams.

Wie in de voetsporen wil treden van Thomas, Danny en Johan, meldt zich aan bij Kampenion via Jeugd in Beweging. Doe het snel want vol=vol.

Op de foto: het 5e jeugdteam, na het behalen van het kampioenschap
Foto: © G. Wessels


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*