Kamper Trompetter Korps en Innovative Percussion verlengen endorsement.

KTK heeft het endorsement met Innovative Percussion Inc.(IP) met 3 jaar verlengd. De stokken en mallets fabrikant uit Nashville Tennessee (USA) ondersteunt in samenwerking met het Britse Southern Percussion Ltd.(SP), de drumline van de Kamper showband tot en met 2022 !
“We zijn IP en SP erg dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen en de manier waarop zij invulling geven aan een intensieve samenwerking”, zegt Ronny Greven, Voorzitter van de club.
“Een fantastische samenwerking tussen drie professionele partijen uit drie verschillende landen op basis van vertrouwen en de passie voor Percussion” Aldus Martijn van der Kolk van SP.
Innovative Percussion Inc. zal wederom de komende seizoenen via Southern Percussion de drumline voorzien van stokken, mallets en accessoires. Hiermee kunnen de leden van het KTK volgens beleid mede op een juiste manier opgeleid worden.
Dankzij het nieuwe endorsement blijven Innovative percussion Inc. en Southern Percussion Ltd. de komende 3 seizoenen zichtbaar in de Drumline, op de velden, in de media en op de materiaaltruck van het Kamper Trompetter Korps.

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*