Voorronde Stairway to Hedon in ‘t Ukien

Ook dit jaar keert de Overijsselse talenjacht Stairway to Hedon terug naar ’t Ukien, met vier jonge bands uit de regio. Op 11 januari is de eerste voorronde van StH gratis te bezoeken.

Zuna

Poppodium Hedon in Zwolle zoekt zoals elk jaar de grootste jonge talenten uit de provincie Overijssel. Hiervoor werkt Hedon samen met de Gashouder in Dedemsvaart, Het Vliegende Paard in Zwolle en ’t Ukien in Kampen. Hier zullen de voorronden plaats vinden.

Cloudsurfers

Op 11 januari zal de eerste voorronde plaats vinden in Kampen, met vier acts uit de regio. Deze zullen tegen elkaar strijden om een finaleplek, waarbij het publiek ook haar stem mag laten gelden. De finale is op 14 februari in Hedon, de winnaar wint studiotijd en een podiumplek in Hedon.

Cream of Cthulhu

In de voorronde in ‘t Ukien zullen Cloudsurfers, Cream of Cthulhu, Dr. FUTZ en ZUNA het tegen elkaar opnemen. Cloudsurfers is een four-piece garagerockband met catchy nummers, grunge vocals en een punkrock attitude. Cream Of Cthulhu is een psychedelic stoner rock band met een eigen smaak. Dr. FUTZ is een power-trio, vlot na de release van debuutsingle “Out!” heeft Never Mind the Hype de single in hun afspeellijst “Bruut Nationaal Product” geplaatst. In januari 2020 komt de tweede single en op 26 maart een heuse EP-release in de Gigant Apeldoorn. ZUNA is een punkrock band die haar inspiratie haalt uit bands als Blink-182, Lagwagon en Pennywise.

Dr. FUTZ

Meer informatie over de deelnemende bands en de wedstrijd is te vinden op ukien.nl. Toegang tot de optredens is gratis, de zaal gaat op 11 januari open om 19.30 uur.

 

 


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*