Kamper Ui(t) dagen van start

Donderdag 18 juli is de aftrap van de eerste Kamper Ui(t)dag in 2019. Deze reeks van vijf donderdagen telt alweer de 47e editie!

Om 10:00 uur begint deze eerste Ui(t)dag traditioneel met het Koehijsen. Namens het college van B&W zal wethouder Holtland hierbij aanwezig zijn. Het Koehijsen is een jaarlijks terugkerend onderdeel voorafgaand aan deze 1e Kamper Ui(t)dag. Dit jaar wordt de opening op ludieke wijze gedaan door presentatrice Astrid de Jong. Puzzelen en muziek vormen dit keer de headlines tijdens deze spectaculaire opening.

De Kamper Ui(t)dagen worden georganiseerd door de Ondernemersvereniging Kampen. Organisator Jacco Swillens kijkt uit naar dit grootste zomerevenement in onze mooie Hanzestad Kampen dat elk jaar breder en spectaculairder wordt. Zo is er de samenwerking met de Stichting Ateliervoorzieningen Kunstenaars Kampen die tijdens de laatste editie op 15 augustus haar kunstmarkt organiseert, waarover we u op korte termijn nader zullen informeren.
Tijdens deze 47e editie is er veel te doen voor jong en oud. Naast de bekende braderie is er op de pleinen live muziek, (nieuw dit jaar is dat het muzikaal programma op de Plantage ‘s middags al begint). Op het Oude Raadhuisplein (voorheen Koeplein) is er een minikermis voor de kinderen, straatentertainment, kinderschminken en een ouderwetse fotograaf die een gratis foto uitreikt voorzien van de tekst: ‘de groeten uit Kampen’.

Voor de traditionele kleedjes-rommelmarkt kan men zich inschrijven via info@kamperuitdagen.nl. (deelname is € 3,00). Deze markt wordt gehouden t.h.v. van het Van Heutzplein.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*