Knallende kickoff Boemerang clinics weken

Op woensdag 15 mei vindt op het Cruyff Court in Kampen de knallende KickOFF van de Boemerang Clinics weken plaats. Van 13:00 – 15:00 uur wordt er deze middag flink uitgepakt en iedereen van 8-15 jaar is welkom. Boemerang van Welzijn Kampen en Quintus starten deze middag een reeks van 7 weken met cultuur- en sportactiviteiten.

Dit allemaal is mogelijk door Cultuur@CruyffCourts dat dankzij de VriendenLoterij een bijdrage ontvangt. Landelijk wordt er jaarlijks op 14 Cruyff Courts inspirerende culturele / creatieve activiteiten georganiseerd die aansluiten bij de (be)leefwereld van kinderen en jongeren.

Zo ook op het Cruyff Court in Kampen. Na een knallende KickOFF zal er iedere week op de woensdag (13:00 – 14:00 uur), donderdag en vrijdag (16:00 – 17:00 uur) verschillende clinics worden aangeboden. Juliëtte van Ommen, welzijnswerker: “we proberen een programma aan te bieden wat zo goed mogelijk aansluit bij de leefwereld van de jeugd. Dit betekent dat nog niet alles vast staat en er gedurende de weken van alles mogelijk is. Wij zullen zo snel mogelijk de clinics op onze Social Media kanalen en op www.sportpas.nl/kampen vermelden”. Alle clinics worden gratis aangeboden en aanmelden is niet nodig.

Uit behoeftepeiling in de wijk hebben we een beeld gekregen waar de interesses liggen van de jeugd. Vanuit hier hebben we verschillende clinic docenten al vastgelegd. Één van deze is Richard Tennekes, hij komt jou leren hoe een goede (pers) foto gemaakt wordt. Andere voorbeelden zijn; leren vloggen, freerunnen en een clinic graffiti. Zoals Juliëtte aangaf, gedurende weken is alles mogelijk.

Op vrijdag 5 juli sluiten wij een prachtige en leerzame reeks met een feestelijk finale. “Kinderen en jongeren krijgen de gelegenheid om te laten zien/horen wat je hebt geleerd’’, aldus Michel van Olst, welzijnswerker. Tussen 16.00 – 18.00 uur zijn er wederom leuke clinics waar iedereen aan kan deelnemen, staan er stands waar informatie ingewonnen kan worden voor eventuele vervolg en heeft het vooral een feestelijke sfeer. Om 18:00 uur eindigen wij de Boemerang clinics weken en zal het jongerenwerk samen met jongeren een voetbaltoernooi organiseren voor de jongeren 12+.
Hiervoor zal de komende weken aan gewerkt onder de naam: HEROES OF THE CRUYFF COURTS.

Voor meer informatie: Whats-App Julliëtte van Ommen 06- 82526512 of Michel van Olst: 06 -14908747, j.vanommen@welzijnkampen.nl ; Onze socials – Facebook, Instagram en Twitter: @BoemerangKampen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*