Korfbalderby LIVE uitgezonden bij Kampenonline

Zaterdag 14 januari a.s. staat de korfbalderby Wit-Blauw / Green Organics 1 – DOS Kampen / Veltman 1 op de agenda. De vorige stadsderby leverde een boeiende wedstrijd op tussen de Zwart-gelen en Wit-blauwen met als eindresultaat een overwinning voor Wit-Blauw.

Zestig doelpunten, iedere seconde van de wedstrijd boeiend, afgeladen tribunes en een wisselend scoreverloop, het waren de ingrediënten van een gedenkwaardige Kamper korfbalderby. Twee gelijkwaardige ploegen schotelden in een stampvolle sporthal De Reeve een bijzondere korfbalwedstrijd voor, waarbij Wit-Blauw in de slotfase net wat slimmer speelde. Het werd 29-31.

Of dit de ingrediënten zijn de derby van aanstaande zaterdag moeten afgewacht worden, een ding is zeker, beide ploegen zullen tot het uiterste gaan om de overwinning te kunnen claimen.

Speciaal voor de thuisblijvers die geen plekje kunnen bemachtigen in Sporthal de Reeve of de wedstrijd vanuit de luie stoel willen volgen zendt Kampenonline de wedstrijd LIVE uit via haar website (www.kampenonline.nl) en Facebook ( www.facebook.com/Kampenonline). De wedstrijd wordt voorzien van commentaar door Cees Visscher (DOSK) en Jasper Keizer (Wit-Blauw). Voorafgaand aan de wedstrijd zullen er diverse gesprekken zijn met de trainers en spelers.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*