Kringloopwinkel verhuist naar Kampen

Kringloop Kampen gaat met de winkel aan de Trekvaart in IJsselmuiden verhuizen naar de Ambachtstraat 3 in Kampen. Op woensdag 11 september opent Kringloop Kampen daar de deuren van een nieuwe, moderne en vooral veel grotere winkel. Tot dat het zover is blijft de vestiging aan de Trekvaart gewoon geopend.

Op dit moment is Kringloop Kampen al volop bezig met de voorbereidingen. Zo is met de verbouwing van het toekomstige pand (voormalige Welkoop) een begin gemaakt door er een verdiepingsvloer in aan te brengen. Op deze manier kan Kringloop Kampen de winkelvloeroppervlakte met zo’n 500 vierkante meter uitbreiden.

“Dit is een lang gekoesterde wens van de Kringloop. Ons oude pand is alles behalve energiezuinig en de parkeergelegenheid is verre van optimaal. Na het behalen van het keurmerk, de verhuizing van de brenglocatie naar de Haatlandhaven en de start van de Circulaire Hotspot als nieuwe zelfstandige poot binnen de coöperatie, is dit weer een mijlpaal waar we met zijn allen trots op kunnen zijn”, aldus kringloopdirecteur Henri Bouwmeester.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*