Marieke Spijkerman nieuwe voorzitter Stichting avondvierdaagse Kampen

Na 20 jaar voorzitter te zijn geweest van de stichting Avondvierdaagse Kampen heeft Jaap Berghuis deze functie overgedragen aan Marieke Spijkerman.

Marieke is al voormalig wethoudster en huidig gemeenteraadslid geen onbekende in Kampen. Zij is tevens een fanatiek wandelaarster. Zelf zegt zij over het voorzitterschap: “De a4daagse leeft in Kampen en ik vind het prachtig om een bijdrage te mogen gaan leveren aan dit mooie jaarlijkse evenement. De A4daagse brengt voor jong en oud veel plezier en saamhorigheid. Het is een sportieve traditie waar ik graag mijn energie voor inzet. Wandelen is gezond en je humeur knapt er van op”.

De scheidend voorzitter Jaap Berghuis alsmede de overige comitéleden wensen Marieke veel succes en geloven er in dat zij met haar frisse nieuwe ideeën zeer waardevol voor de A4D Kampen zal zijn. Ook al maakt Jaap inmiddels ruim 23 jaar deel uit van het comité, hij gaat deze niet verlaten. Op de achtergrond en in de schaduw zal hij veel taken blijven uitvoeren, voorlopig als 2e secretaris.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*