Online prijsuitreiking magazine JIJ & Overijssel: Kijk live mee!

 

 

Meer dan zestienhonderd Overijsselaars reageerden de afgelopen weken op de prijsvraag in JIJ & Overijssel. Het huis-aan-huis magazine is vernieuwd en verscheen eind vorige jaar met allerlei verhalen over streekproducten uit de provincie. Doel is om meer inwoners van Overijssel kennis te laten maken met voedsel uit de eigen streek.

Traditiegetrouw wordt de laatste pagina van het blad gevuld met een puzzel. Het aantal inzendingen steeg deze keer naar recordhoogte. Aanstaande vrijdag, 12 februari om 12.00 uur worden de winnaars van deze puzzel bekend gemaakt in een online uitzending.

Drie winnaars
In de uitzending zal gedeputeerde Gert Harm ten Bolscher drie winnaars trekken. Ze worden verrast met een pakket streekproducten. In de uitzending is aandacht voor ‘dealmaker’ Koen Olde Hanter. Hij is door de provincie aangetrokken om de verkoop van streekproducten in Overijssel verder te stimuleren. Hoe? Daarover vertelt hij in de live webcast.

Volg de uitzending op vrijdag 12 februari live via: www.overijssel.nl/winnaarsagrofood

Agro&Food programma
De uitzending is onderdeel van het Agro&Food programma van de provincie Overijssel. Doel is om de overgang naar kringlooplandbouw en de verduurzaming van de voedselketen ondersteunen. Belangrijk daarbij is dat kringlooplandbouw agrariërs ook een goed inkomen biedt. In totaal is er binnen het Agro&Food programma € 6 miljoen beschikbaar.