Oranje presenteert woensdag twee Wereld Muziek Concours marsen

Foto van auteur

Woensdag 27 juli om 19:30 uur is er een ‘uitzwaairepetitie’ in uniform. De hele maand juli staat Kerkrade in het teken van het Wereld Muziek Concours (WMC), ook wel de Olympische Spelen van de amateurmuziek genoemd. Oranje oefent al wekenlang twee keer in de week om zich klaar te maken voor hun deelname aan het WMC.

Op vrijdag 29 juli reist Oranje af naar Kerkrade om op zaterdag 30 juli op twee onderdelen zich te presenteren tijdens de mars- en show wedstrijden in het Parkstad Limburg Stadion, thuisbasis van v.v. Roda JC. Met Oranje reizen 150 supporters mee naar Kerkrade om hun te gaan aanmoedigen. Aan het einde van de dag worden de resultaten bekend gemaakt, waar uiteindelijk op zondag 31 juli aan het einde van het wedstrijdweekend de prijzenceremonie zal plaatsvinden.

Oranje presenteert woensdag haar twee WMC programma’s (Mars: Via Lactea, show: FOUR) aan het publiek en laten zien waar zij de afgelopen tijd aan gewerkt heeft. Uiteraard worden beide onderdelen in volledig uniform gepresenteerd.

Iedereen is van harte welkom op het hoofdveld van KHC in Kampen aan de Veneweg. De toegang is gratis.

Foto’s: deelname WMC 2017 – Dick Drost

Gerelateerde Berichten

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: