CRK Voices onder leiding van Jan Quintus Zwart geeft op 26 maart een passie-concert in de Hoeksteen in IJsselmuiden. Het concert begint om 20.00 uur. Met een aantal projectleden erbij willen we u al zingend meenemen in het verhaal van Jezus die de lijdensweg is gegaan. We hebben een gevarieerd programma met prachtige muziek en zang. De indrukwekkende paascantate “From SILENCE to SONG” zal worden uitgevoerd. Samen staan we zingend stil bij het lijden en sterven van Jezus. Hoe Hij dit in stilte aanvaardde en wij dit in stilte mogen beleven in de muziek en het lied.

De liederen zullen instrumentaal worden begeleid door Jan Lenselink (piano) en Ronald IJmker (orgel). Ook zullen er lezingen tussendoor zijn over het lijden evangelie. Tijdens het concert zullen muzikale intermezzo’s, tekstlezingen en liederen elkaar afwisselen. Het belooft een mooie avond te worden waar we stil van kunnen worden.

Kaarten zijn voor €10,- in de voorverkoop verkrijgbaar via de leden, bij Fotorama te Kampen en ook via de mail info@crkvoices.nl. Aan de deur kosten ze €12,50.

Website:  https://www.crkvoices.nl 

Foto Jan Amse 12 december 2023