dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurPINK RIBBON CONCERT IN BOVENKERK TE KAMPEN

PINK RIBBON CONCERT IN BOVENKERK TE KAMPEN

-

 De opbrengst van dit concert is geheel bestemd voor Stichting Pink Ribbon. Zij financieren projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. De opbrengst gaat gebruikt worden voor onderzoek naar uitgezaaide borstkanker. Tijdens het concert zal iemand van Stichting Pink Ribbon dit verder toe lichten. Onderzoek op het gebied van borstkanker is nodig, want helaas sterven er in ons land dagelijks 9 mensen aan de gevolgen van de ziekte.

Aan dit concert werken mee het Inspire2liveChoir o.l.v. Peter Overduin, het Rijssens Mannenkoor o.l.v. Freddy Veldkamp, Annelies Schep (sopraan), André van Vliet (orgel), Jan Vayne aan de vleugel, Petra Berger (solist) en Jaap Klootwijk (slagwerk).

Bijzonder vereerd is de organisatie met de medewerking  van de zeer bekende en beroemde pianist Jan Vayne en de solist Petra Berger.
Het belooft een zeer afwisselend programma te worden waar wij u hartelijk voor willen uitnodigen.
Pinkribbon 20140306
Aanvang: 14.00 uur! Kerk open: 13.30u
Toegangsprijs € 15.-p.p. t/m 12 jaar € 5.-p.p.
Kaartverkoop:  VVV Kampen, ka***********@ho*****.com  of 06-4009092106-40090921.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen