zaterdag, april 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportS.V.ZALK—Z.A.C 0-1

S.V.ZALK—Z.A.C 0-1

-

voetbal_vereniging_SV_Zalk_uit_ZalkIn de 1ste min was er direct een aanval van Zalk een diepte pass van Georgie Huisman op Stephan v Ommen en de keeper van Z.A.C. kreeg de bal vol in het gezicht, na enige minuten op onthoud kon het spel worden hervat.
Er werd door beide partijen volop strijd geleverd en beide ploegen vlogen er vol in, in de 12e min was er een vrije trap voor Z.A.C. maar deze bal ging over het doel heen.
In de 14e min kreeg Stephan v Ommen na een mooie pass van Georgie een kans maar ook deze ging verloren, er werd heel veel strijd geleverd en in de 28e min was er een kansje voor Simon v Halm. `
Ook Z.A.C kreeg af en toe wat klein kansjes maar in de 33e min was het uit het niets raak, met veel geluk valt de bal voor de goal het schot werd door de keeper van Zalk in eerste instantie gekeerd de bal belande op de lat, en werd in tweede instantie alsnog ingeschoten door R.Bastiaan 0-1.
Na goed doorzetten van Roel Vinke kreeg Sander Vinke nog een vrije kopkans maar hij kopte naast, Z.A.C. bleef voorin keihard werken en zette Zalk constant onder druk en achterin gaven ze heel weinig weg, zo ook in de tweede helft waarin Zalk de aansluitingstreffer zocht.
In de 56e min ging Z.A.C door het oog van de naald Aart Schreuder gaf een mooie voorzet en nu kopte Sander Vinke op de paal, Zalk zette meer druk naar voren met als gevolg dat Z.A.C snel omschakelde en in de 69e min een beste kans kreeg.
Optisch was Zalk de betere ploeg maar Z.A.C kreeg in de omschakeling een paar beste kansen, er vielen nog een paar gele kaarten maar de goed fluitende scheidsrechter Dhr.W.M.J.Nijmeijer had de wedstrijd prima onder controle.
Alleen jammer dat er een paar supporters achter de dug-out van Z.A.C. het niveau van een beschaafde club als Z.A.C. geen eer aan doen.
Verder was ik het met trainer Dick Runherd eens wij net niet, zij net wel. Dat is 0-1 en drie punten voor Z.A.C.

WISSELS:
William Vos voor Leroy Penninkhof.
Jandirk v Pijkeren voor Stephan v Ommen.
Martijn Groeneveld voor Aart Schreuder.
Ralf Schrooten.
Gele Kaarten: Zalk.
William Vos.
Hendri Vinke.
Georgie Huisman.
R.Bastiaan:  Z.A.C.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen