SNS Historisch Centrum decor voorkick-off nieuwe ‘Bijzonder Kampen’

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie

KAMPEN – Heel even leek er een einde te komen aan het korte, maar mooie leven van Bijzonder Kampen, de halfjaarlijkse ‘glossy’ met nieuws en achtergronden over de regio Kampen en haar ondernemers. Uitgever Personal Publish ging failliet, maar de medewerkers van het eerste uur bliezen de glossy, met uitgeverij On the Spot, weer nieuw leven in. Dinsdag 18 juni vindt om 18.00 uur de kick-off van het nieuwe nummer in het SNS Historisch Centrum plaats. Ondernemers zijn van harte welkom de doop van dit bijzondere magazine bij te wonen.

Bijzonder Kampen is een glossy met mooie reportages, informatieve artikelen en schitterende fotografie. ‘Bijzonder Kampen werkt heel goed voor ondernemers in de regio Kampen’, weet bladmanager Mariska van Woerden. ‘Hier heerst toch een cultuur van ‘ons kent ons’. Heb je de gunfactor, dan doen mensen zaken met je.’ Alleen daarom al is het een aanrader om met ‘BK’ je gezicht te laten zien, vindt ze.

Succesformule
Gezicht. Gunfactor. Het zijn twee toverwoorden die ook de bladmanager op het lijf geschreven zijn. Als er iemand was die van Bijzonder Kampen een succes kon maken, dan was het Mariska van Woerden wel. Ze is al jaren een netwerker pur sang en dat netwerk kwam bijzonder goed van pas toen zij enkele jaren geleden voor het eerst voor Bijzonder Kampen ‘de boer op ging’. ‘Ondernemen is elkaar dingen gunnen’, vertelt ze. ‘Vanuit mijn netwerk ken ik Michel van Dijk van Van Dijk Bikes al jaren. Toen hij besloot om met een mooie reportage in Bijzonder Kampen te gaan staan, hoefde ik niet lang na te denken toen ik een nieuwe fiets moest kopen.’ Van hetzelfde laken een pak op het moment dat haar man een nieuwe jas en broek nodig had. ‘Dan gaan we eerst bij Ronnie Mooiweer van RM Fashion kijken. Slaagt hij daar echt niet, dan kijken we pas daarna ergens anders.’ Volgens haar werkt dat ook ‘in het grotere plaatje’. ‘Wanneer je als onderneming zichtbaar bent, dan word je gezien. Dan denken mensen aan je zodra ze datgene nodig hebben wat jij kunt bieden.’

Kick-off 18 juni
Op 18 juni staat de kick-off van alweer de vijfde uitgave van Bijzonder Kampen gepland. Plaats van handeling: het SNS Historisch Centrum om 18.00 uur. Mariska nodigt jou als ondernemer in de regio Kampen uit om deze lancering bij te wonen. Dan kun je meteen je eigen exemplaar meenemen. Kun je er niet bij zijn? Niet getreurd. Bijzonder Kampen verschijnt in een oplage van 4.500 exemplaren en is bij maar liefst 300 ondernemers in de regio te vinden en gratis mee te nemen. Desgewenst brengt Mariska persoonlijk een stapeltje bij je langs. En noteert dan graag meteen je reportage voor de editie van oktober. Meer weten? Kijk op www.bijzonderkampen.nl of neem contact op met Mariska van Woerden, mariska@onthespot.nl, 06-36117290.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*