‘Spanker naar de top’

De afgelopen week heeft een groep van 12 leerlingen van de Spanker te Kampen onder begeleiding van stichting de Beweging de wereldberoemde berg de Alpe’d Huez  met de fiets beklommen. Deze berg is onder andere bekend van de Tour de France en heeft een gemiddeld stijgingspercentage van rond de 8% en de route is 14 kilometer lang.

Vanaf januari is er wekelijks heel hard getraind om deze topprestatie te kunnen leveren en alle deelnemers hebben dan ook de top bereikt. Het doel van dit avontuur is om de leerlingen van het gespecialiseerd voortgezet onderwijs te laten ervaren dat je prestaties kunt leveren die je vooraf nooit voor mogelijk hield, als je traint en samenwerkt. Het werd een ervaring en een levensles om nooit meer te vergeten.

De fietsers zijn de sponsoren ontzettend dankbaar voor de mogelijkheid dit project te kunnen organiseren, onze sponsors zijn:

Zonnegilde, Horlogeloods, de Veerman van Kampen, Bosman IJsselmuiden BV,  IT Moves, Asia Express Food, Minnema Tweewielers, Erica’s Hairlook, Present it, Snackbar Timmer, Gajeswear.com en Mondria advies.

De leerlingen hebben zich ook laten sponsoren voor het goede doel. Inmiddels is er al een bedrag van meer dan 700 euro binnen voor Kika.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*