Vincent Corjanus op extra bandjesavond naar de Bastaard

Zanger en dichter Vincent Corjanus doet een optreden tijdens de extra bandjesavond op 29 mei in De Bastaard in Kampen. Het optreden maakt deel uit van zijn landelijke Hartenwacht Tour.

De jonge dichter zal tijdens de bandjesavond een aangepast versie van zijn nieuwe programmaHartenwacht spelen. Vincent Corjanus (1995) draait al meer dan zeven jaar mee met zijn gevoelige liedjes en gedichten. Hij schreef zes dichtbundels en bracht vorig jaar de cd Laten we het thuis noemen uit. In april 2019 verscheen zijn zesde dichtbundel Hartenwacht. De gelijknamige tour – de Hartenwacht Tour – ging die maand van start in Leeuwarden. Het wordt een reis door het hart en het hoofd om telkens weer een nieuwe balans te vinden. Voor het nieuwe programma schreef de zanger talloze nieuwe liedjes, zoals: De Weg naar Huis, Romeo & Juliet en Virus. Het zijn liedjes die ontroeren en beklijven. Daarnaast doet Corjanus ook een greep uit oud werk.

Gastoptredens
Naast Vincent, speelt zijn broer Richard Corjanus ook een aantal liedjes mee. Richard is evenals Vincent al enige tijd bezig met eigen liedjes. Verder debuteert Lysanne Sikkema op het Kamper podium. Sikkema schreef samen met Vincent Corjanus het lied ‘Verdronken’, het lied is nog niet eerder live gespeeld.

Vincent Corjanus in De Bastaard | 29 mei om 21:00 | Oudestraat 183/185 Beluister zijn liedjes alvast op Spotify:
https://open.spotify.com/artist/2VuxHDkv5wLbICpMP7Muymsi=dqfVjlgWSxOyGB3jewEzoA

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*