The Take organiseert disco voor groep 7 en 8

Win kaartjes voor de nieuwe bioscoop in Zwolle!

Tekst: Kim Paalman

Jeugdhonk The Take organiseert een zaterdag 18 februari een jeugddisco. Alle kinderen uit groep 7 en 8 van basisscholen in de gemeente Kampen zijn van harte welkom. De disco is van half acht tot tien uur ‘s avonds.

Aanmelden is niet verplicht, maar vol is wel vol. Wie zich aanmeldt krijgt een cadeautje op de avond zelf. Daarnaast worden er twee kaartjes voor de nieuwe bioscoop in Zwolle verloot. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: letsplayswik@gmail.com onder vermelding van naam, leeftijd en school.

Jeugdhonk The Take organiseert activiteiten voor jongeren tot en met zeventien jaar. Dansen, poolen, gamen, darten, workshops of zelf een activiteit organiseren: het kan allemaal bij The Take. Jeugd die naar de basisschool gaat is welkom op vrijdagmiddag van half vier tot vijf uur. Op woensdagavond van half acht tot half tien en op vrijdagavond van half acht tot half elf is het jeugdcentrum geopend voor jongeren van het voortgezet onderwijs. Jeugdhonk The Take is gevestigd aan de Oosterholtseweg 11 in IJsselmuiden (achter de sporthallen).


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*