Digitale sociale kaart Kampen van start

Eind februari gaat de digitale Sociale Kaart Kampen live. De Sociale Kaart Kampen is een website, voor inwoners en professionals, met informatie over formele en informele organisaties en activiteiten rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd. De Sociale Kaart Kampen is te benaderen via www.kamperkompas.nl

Op dit moment zijn er zo’n 740 lokale organisaties toegevoegd aan de Sociale Kaart Kampen. De deelnemende organisaties hebben zelf hun gegevens ingevuld. Zij zijn ook zelf verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van hun gegevens. De database wordt beheerd door de Bibliotheek Kampen. Organisaties die nog niet zijn opgenomen in de Sociale Kaart kunnen contact opnemen met de Bibliotheek Kampen of zich t.z.t. aanmelden via de website kamperkompas.nl.

Uitbreiding website
Gaandeweg dit jaar wordt de website steeds verder uitgebreid naar een platform waar inwoners terecht kunnen met allerlei vragen op het gebied van gezondheid, rondkomen, werk, opgroeien, huishouden, etc. Inwoners worden zo op weg geholpen om een passende oplossing te vinden wanneer zij hulp of ondersteuning nodig hebben. Ook komen er tips die inwoners in hun situatie kunnen toepassen, een agenda met activiteiten in de buurt, ervaringsverhalen, nieuws etc.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*