Hykanon brengt uniek project, Top 2000 afterparty

Op zaterdag 21 januari om 19.30 Brengt Jongerenkoor Hykanon uur in de Burgwalkerk in Kampen de top 2000 afterparty ten gehore.

Het idee voor de Top2000 Afterparty is ontstaan vanuit de Top2000 kerkdiensten die in de protestante kerken worden gehouden. Onder een grote groep parochianen is de vraag uitgegaan om hun favoriete lied uit de Top2000 aan te dragen en evt. met hun persoonlijk verhaal erbij. Tijdens de Top 2000 afterparty gaat Pastor Hans Schoorlemmer in een ‘De wereld draait door’-achtige setting een aantal mensen vragen naar hun verhaal achter een lied.’ Liederen die gekozen zijn, zijn o.a. Avond van Boudewijn de Groot, Yesterday van The Beatles, Africa van Toto, Pride van U2, ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij en uiteraard de nummer 1 van vorig jaar: Imagine.

Hykanon zelf bestaat momenteel uit 13 leden, een pianist en een dirigent maar wordt voor dit event aangevuld met liefst 26 leden die in een 6 repetities toewerken naar het concert. Tevens worden de meeste liederen begeleid door een gelegenheidscombo met drums, gitaar, basgitaar en toetsen. Ook zullen leerlingen van theaterschool Ventura en diverse solisten of kleine groepjes solisten enkele liederen zingen.

De Top 2000 afterparty vindt plaats op zaterdag 21 januari om 19.30 uur in de Burgwalkerk in Kampen. De toegang is gratis.

Bekijk hierboven in de player de bijdrage van Kim Paalman en Rudi Last.

 


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*